Svečanosti i eventi

RESTORAN ZAGREB

Elegantnu svadbenu svečanost, seminar, konferenciju ili predavanje do 90 uzvanika, organizirat ćemo u restoranu Zagreb. Restoran ima vlastiti ulaz i kuhinju i idealan je ukoliko želite Vaše događanje potpuno izdvojiti od ostatka hotela.

TAVERNA GRIČ

Taverna Grič u svom ugodnom i prepoznatljivom rustikalnom stilu već dugi niz godina oduševljava svoje goste jednostavnim pristupom domaćoj hrvatskoj i mediteranskoj kuhinji, te se tako profilirala kao idealno mjesto za održavanje poslovnih ručaka, romantičnih a la carte večera ili obiteljskih proslava.

PIANO BAR

Piano bar pruža mogućnost uživanja u alkoholnim i bezalkoholnim napicima i slasticama u opuštenoj atmosferi. Piano bar Vam nudi i mogućnost korištenja terase okružene zelenilom.

RESTAURANT SAMOBOR

Restoran Samobor savršeno je mjesto za organizaciju raskošne svadbene svečanosti od 100 do 230 uzvanika te većih banketnih i seminarskih događanja.

KLUB VALENTINO

Noćni klub Valentino posebna je prilika za sve vrste evenata. Mladencima koji dogovore svadbu kod nas u hotelu dajemo mogućnost korištenja kluba za momačke ili djevojačke, gratis!


Ponosni smo na dugoročne odnose koje njegujemo s našim klijentima i što smo imali privilegiju raditi s vrhunskim tvrtkama i doprinijeti njihovom uspješnom razvoju. Usluge koje nudimo našim klijentima smo razvili našim znanjem, iskustvom i stručnošću.